Kör på till helgen igen!

Varit lugnt med spelandet(iaf beting) under denna veckan. Tänkte hitta lusten till imorn då jag tar en närmare titt på utbudet.

Ha det bra tills dess


City - Everton = kryssmatch

Söndagen vart bra trots några missar med bl a Galatasaray som måste va i sämsta formen på länge. R.Madrid torska mot göddiga Getafe haha ser bra ut för Barca nu. Annars satte jag en het dubbel med kryss i Ligacup finalen samt Sampdoria mot Inter. Även i holländska satte jag en dubbel med Groningen och Ajax.

Idag blire spel på krysset i City matchen. 3 ggr slanten för det. Mitt favoritlag i lägre division: Havant&Waterlooville får också ett lir idag eftersom dom aldrig svikit.

Övrigt så borde Edsbyn vinna samt att det blir under 5,5 mål i Södertälje - Brynäs.


Bandy xperten Fredrik från metropolen Motala ska ha lite cred för hans bandytips. Igår glömde jag dock att tippa på Villa hehe..

Ha det gött


Het Söndag!!

Ogött  när solen lyser in på skärmen alltså. Grymt fint väder ute, nästan lika fint som dagens utbud haha.

Dagens lir: Barca, Sandviken, G.Rangers, R.Madrid, Panathinaikos, Galatasaray,
Kommentar: Inget att snacka om, glasklara favoriter rakt igenom.

Några chansningar: Tror att Tottenham minst klarar X i dagens cup Final mot Chelsea. Robbie Keane avgör?
X i Roma - Fiorentina. Dom lila har CL att spela för, tror inte dom förlorar här.
Sampdoria slår Inter, ok klarar kryss minst iaf hehe.

Vad fel man kan ha ibland! Sa ju för nån vecka sedan att Söderling inte va allt för het. Verkar nu som att han är i sitt livs form lol. Dock lockar inte oddset på honom i finalen idag.

Skriv in lite bjudodds om ni har. Vart lite svalt med sådana på senare dagar..

Stressig vecka

Sorry alla bloggare. Jobbar denna vecka fram till Tisdag mellan 06-18 så hinner gå in för spelandet.
Igår gick de ju skit men får hoppas på en vändning ikväll.

Allt sprack igår men är lika glad för de när POOL tog en skön seger mot Inter.
Idag tror jag så här:
Celtic-Barca X(2)
Fenerbache-Sevilla 1(x)
Arsenal-Milan 1(hårt bet till 2.22)
Lyon-Man U 2(x)

Hoppas på klonket ikväll, va ju ett tag sedan man satte allt..

Liverpool kryssar mot Inter!

Ledig igår. Idag är det mkt på jobbet så ska strax åka ner igen.

Tänkte först slänga in tips på att Pool kryssar mot Inter, allt över 3 ggr pengarna är ju bjudodds..
Roma mot Madrid lutar också åt ett kryss.
Chelsea får tuff match mot Olympiakos. Kan Grekerna skrälla?
Schalke Porto är väldigt öppen match som jag avstår spel på.

Hockeyn blire testa på Luleå mot LHC samt kryss i DIF-SSK. Dock små insattser då hockeyn kan sluta hur som helst. Kanske att Modo slår Timrå då skadläget är inte är så bra.

Övrigt så är det väl dags för Southampton att vinna lite. Plymouth hemma bör bli vinst. Wolves möter Schuntorpe och jag tror på hemma laget.

Ha en mysig CL kväll!

Spelfri Måndag

Tackar Fredrik för bandy tipsen igår som gjorde att jag plussade endel.
Idag vilar jag helt från spel och laddar ist inför CL och lite annat smått & gott som kommer i veckan.

Ett aktietips: Pricer B. Stabilt IT-Företag som går med vinst. Fått orders i Japan. Övrig prioriterad marknad är USA samt Västeuropa. Har haft aktien länge och den har gått upp 60% senaste 3 månaderna. Köpte dock på mig fler idag då jag tror hårt på den. Köp kurs atm: 0,64.
Sålde mina Entraction Holding(före detta 24h poker och Daydream) i Fredags för att ist köpa fler Pricer. Ser nu att Entraction fortsatt uppåt idag, men men.

Skriv aktietips om ni har. Fyller år snart och då blir det garanterat att köpa på sig mer hehe.

Sparka Benitez!!

Trots att jag satte 8/10 matcher igår så plussade jag inte, helt otroligt. Liverpool är pinsamma, finns inte ord för hur dåliga dom är. Barnsley var VÄRDA segern på Anfield och borde haft straff precis innan avgörande målet. Nu hoppas jag att Benitez ¨går gå samt att dom sparkar halva truppen. Spelare som Riise, Hyppia, Kuyt och framför allt Kewell ska inte få spela i ett sådant lag.
Tur att Kent konsären i NKPG va desto bättre haha.

Idag kör vi på Fiorentina, Anderlecht, X2 Portsmouth, Atletico Madrid.
Några drag: Sirius, Gripen, X i Genoa derbyt, Palermo samt på Sheffield United mot Middlesbrough.

Hasseman från Koruppt.nu tror på Valencia idag, 2.70 på Expekt lockar. Getafe hade Uefa cup match i veckan och kanske kan vara lite slitna. X2 bör iaf vara rätt säkert spel.

kanske uppdaterar senare med fler matcher om jag hinner.

kram

Liverpool Bankas!

Bofors och Ajax vann med besked. Kul att Rasmus Lindgren fick stänka.
Idag är det min första Lördag som blogger och det finns ett bra utbud.

I Serie A spelar topplagen ikväll. Inter tar emot Livorno som tog en pinne mot Milan senast. Inter är ett bättre lag än Milan och får spelet idag. Det som lurar är CL nästa vecka och undviker Hcp spel. Zlatan nätar?
Parma tar emot Milan. Senaste mötet vart oavgjort men pga att Parma har några viktigare spelare på skadelistan så lutar det åt Milan idag. Kommer dock satsa lugnt på singel 2:an och köra X2 på safe.
I Juventus - Roma undviker jag spel. Kan sluta hur som helst, lutar åt ett kryss.

Sen så spelas ett gäng med FA-Cup matcher.
Dagens bank är mitt lag Liverpool som tar emot Barnsley. Kan bara sluta på ett sätt, vinst med 2-3 bollar. Barnsley är enligt statistik inget höjdar lag på borta plan. Bara gjort 5 mål på  tretton borta matcher i ligan, förlust i 10 av dom. Jag tror stenhårt på Reds och på Crouch!
Chelsea möter Huddrsfield hemma och bör vinna ganska enkelt. Hcp spel lockar.
Dagens tungdviktsmatch mellan United och Arsenal är svårtippad. Båda har CL i baktankarna. Arsenal har ett bra lag trots skador men jag tror att United har grym revanch lust efter derby förlusten senast. Arsenal kan klara kryss i bästa fall men på Old T bör Rooney och CO vinna!

Övrigt i Engelska fotbollen bör ni kolla in oddsen på Leyton Orient och Hartlepool. Lagen har bra form och möter formsvaga lag. X2 på båda bör gå hem. Ett annat drag kan bli Havant&Waterlooville som mötte Liverpool i FA, dom har bra odds borta idag.

I La Liga möter R.Madrid Betis borta. Lär inte bli lika enkelt som senast och jag tror Betis har kryss chans. Safe spelar här X2.
Barca sabbade ett fint odds förra veckan. Zaragoza spelar bra fotboll och kan överaska här, blir dock X2 här med.


Övrigt kommer jag spela på: Olympiakos, Celtic och Motherwell.

Nu väntar förkrök till fotbollen kl 16. Efter det bär det av till Norrköping där Kent spelar ikväll.

Lycka till!!


Ohet spelFredag

3 av 4 matcher satt igår. Bayern svek då Aberdeen klarade kryss hemma. Trots det plussade jag lite tack vare Tottenham och Benfica som vann. Fiorentina vann också, men hade x2.

Fredag kör jag Ajax samt Bofors men mest bara för att ha nåt att följa. Ingen tyngre insatts med andra ord. Ajax är ojämna i år men bör vinna hemma på AA. Bofors svek senast men får chansen igen mot Huddinge.

Övrigt så har börsveckan varit bra. Köpte på mig lite Boliden aktier imorse för 61 kr. Redan uppe i 63 snart ser jag.
Lite sugen på Björn Borg, har rasat drygt 50% på 3 månader så det är dags att det vänder.

1 dag kvar till Kent i Norrköping, kan bli hårt.

Ha en bra fredag

Benfica vinner!

Onsdagen vart tillslut lite back. Anledningen till det var skitlaget Milan som sabbade en fin fyrling 4ggr. Bofors förlora och Oskarshamn vann, fast i sudden. Men mitt hårda spel på PSV, Werder och Everton gjorde som sagt att det bara vart lite minus.

Idag finns lite spelvärda matcher. Tänkte spela hårt på Bayern M tills jag såg deras skadelista. blir dock att ha med dom men utan hcp spel. Aberdeen har väl inte kvalite för att klara kryss?
Nästa match blir Benfica - Nunberg som jag anser är den säkraste. Kan bli att testa med hcp.
Tottenham får förtroendet borta mot Slavia Prag. Sätter dock till x tecknet på ett av mina "safe spel".
Samma sak för Fiorentina borta mot Rosenborg.

Är väldigt stressad idag så orkar/hinner inte analysera matcherna bättre. Alla Hjärtans dag = Mkt på jobbet.

Grattis till Pe som satte en fin lapp igår och inte minst till Kryger86 som fyller år idag.

Smaskig Lillördag! PSV Bank

Tunt utbud igår men desto bättre idag.

I Serie A så har Milan en viktig match mot Livorno. Milan kämpar om fjärdeplatsen i ligan men får troligtvis spela utan Kaka som inte riskeras inför CL. I övrigt ser laget helt ok ut och det blir spel för mig till oddset 1.35. Inget hcp.

I UEFA cupen har Helsingborg en tuff uppgift mot PSV. Ligaspelet är igång i Holland och PSV toppar tabellen med marginal. HIF har endast lirat träningsmatcher och inte imponerat så detta kommer bli dagens bank till odds 1.30 men ska även lira med handicap -1 1.80. -2 till oddset 3.25 bör också prövas med en liten slant.

Everton spelar borta mot Norska mästarna Brann. Norrmännen som spelat träningsmatcher och gjort det bra tror jag här får det tuffare mot ett Everton som gick igenom gruppen med full pot. Engelsmännen kommer med en bra elva så spelet till 1.70 känns givet trots att Brann är riktigt luriga. För safe finns x2 till 1.12.

Nästa drag blir Werder Bremen som tar emot Sporting Braga. Portugiserna bör inte ha en chans och jag tror det kan rinna iväg här. Spela med hcp!

Tre spel hittar jag i Hockey Allsvenskan. Malmö slår Almtuna hemma, Bofors vinner mot Bajen och Växjö bör ta hem smålandsderbyt mot Nybro.

Dagens chansning får bli Oskarshamn som måste vinna borta mot Borås för att ha häng på Bofors om kvalplats.

MVH Micke

Even Måndag - Avstår spel Tisdag

Arsenal ryckte och gjorde igår tillsammans med Leksand att jag gick +-0 på betingen. Nieminen svek mot Söderling?? som måste gjort årets match.. Lugi tappade stabil ledning mot Malmö som tog viktiga poäng i botten. Klockren kommentar av Pe och John som trodde på Malmö.
Skriv gärna mer synpunkter och tips,det uppskattas!

Idag Tisdag är det inget som lockar på spelmarknaden. Avstår spel helt.
Pokern gick igår rejält plus efter att jag vunnit en fet pot på cashgamet samt plockat hem en sit n go. Idag däremot verkar IP:t inte allt för glödande så jag hoppar spel även där under dagen och testar lyckan igen inatt.

Nu blir det jobb i några timmar och efter det fotbollsträning.

Ha en bra dag!



Arsenal rycker i guldstriden!

Trots Arsenals skadeläge där bl a Van Persie, Diaby och troligtvis Flamini ingår så får Arsenal spelet ikväll. Truppen är bred och Adebayor är het. Vågar dock inte spela med handicap ikväll utan kör en slät singel till oddset 1.33.
övriga spel ikväll:

- Dubbel med Arsenal samt Leksand borta mot Huddinge. Odds: 1.73 insatts: Medel
- Singel på Lugi borta mot HK Malmö där oddset 1.95 lockar med en medel insatts.
- Jarkko Nieminen får spelet mot en inte allt för het R.Söderling. Oddset där 1.45.

Nu blir det lite poker lir. Solen skiner ute och det är nästan vårvärme, men vad ska man göra ute? Så det blir istället att testa lyckan i 5k guarantee kl 16.

Lycka till med spelet ikväll!

Välkommna alla glada spelmissbrukare!

Lite kort om mig själv.

Namn: Micke
Årgång: 86
Bor: Mjölby
Jobbar: Familjeföretag/Sportsbetter;)
Intressen: Jobb, Fotboll, Spel och spel
Följer: Börsen
Sparar på: Aktiespar.se
Spelar på: Oftast Nordicbet.com
Poker: Njaaa

Finns mer onödigt att veta men det är inte därför jag startar fjantig blogg. Utan jag vill hjälpa alla att vinna på spel! även lite aktie tips ska jag kunna bjuda på.

Kom på idèn idag när jag satt hemma hos en polare namn Pe och kolla på när City spelade ut United. Hade själv spelat på kryss men hade 2:an i tankarna strax före avspark. Bjudoddset 11 gånger borde fått en slant men satsade istället på krysset i en dubbel med Chelsea - Liverpool där jag hade kryss också! dubbeln sprack men hade även singel x i andra matchen som slutade 0-0.

Övriga spel idag vart:
- singel på real madrid med -1 i handicap. Matchen slutade 7-0 hmm..
- fyrling med Inter, real, Milan samt 1x i Bayern - Bremen. Satt fint och var dagens största klonk 3.35 ggr..
- förutom dubbeln så förlora jag även på ett mini odds där Genk fick fick däng hemma mot Germinal och sabba en fin femling.

Sammanfattar man dagen så är jag nöjd, trots missen med City så vart det bra plus.

Nu är det sovdags men återkommer imorn igen med nya tips!



RSS 2.0