Nervöst ikväll!!

I går satt alla matcher och viktigast var att Leeds tog sig vidare. HBK krossa och Malmö vann, Sleipner vann derbyt så jag är helnöjd.
Idag är det en match som gäller. 1.55 på Canada mot Sverige i Hockey VM. Som jag sa tidigare kommer jag köra hårt på den matchen så det kommer bli spännande!

Tycker det vart dåligt med tipps från er alla besökare, bara att mata på! Kryger och Erixxon har ni lagt ner betingen??=P

Fruuuuukoooooost


Tunt på spelmarknaden

Golf hela dagen igår, fick ändå in en slant på Zenit som tippades vinna UEFA, hejja Ryssland.
Idag är jag tveksam till spel. 1.25 på både HBK O Malmö i svenska cupen. 1.60 på Sleipner i derbyt mot Smedby, derby är ju derby men jag kör fan på Sleipner.
Leeds måste ta revanch ikväll mot Carlisle!! hejja hejja Leeds!

Övrigt så funderar jag på bonka Armenien i Eurovision contest, men de e inget ni bör lyssna på för jag har typ bara hört den låten och den verka vara en typisk vinnar låt, en 5  hunka till 6 gånger kan de va värt hehe.
Jag är nyfiken va de kan bli för odds på Canada imorn mot Sverige?! hoppas på ett bjud där, då kör vi isf;)

X2 på Turabdin!

Kul att så många tittade förbi sidan igår. Ber om ursäkt för Leeds men gårdagen slutade bra plus och det får jag tacka Hammarby(Dadomo) för, starkt att vända med en man mindre!
Hockey matcherna satt också och hcp spelet på USA kändes aldrig nervöst, tack Norge!

Idag står div.4 för det mesta av spelandet. Börjar med matchen IFK Motala - Turabdin X2(1.44) Hade inte Tubbe haft det skadeläget så hade 2 varit gjuten. Nästa lag jag tror på idag är Zeros borta mot Mjölby Södra. Södra har ett gäng viktiga lirare i lumpen som troligen inte är med idag tisdag. 1.55 på Zeros är bra och bankas hårt!
I östra serien spelar Eneby hemma mot Dagsberg, där sätter jag en 1:a.

Annars är det svalt idag på marknaden. Landskrona får dock dagens sista spel, de möter Jönköping Södra hemma till 1.50. Brorsan var nere i Jönköping förra veckan när Falkenberg va på besök(0-0) och sa att Jönköping var det sämsta laget han sett på den nivån. Bombsäker?

Hoppas minst lika många kollar förbi idag och så får jag önska lycka till till min gammla klubb Turabdin!

BjudOdds is back!

Hej på er alla!

PGA bl a slöhet så vart det inte mycket bloggat på några månader. Men efter en hel del flyt i spelandet så tänkte jag göra en comeback(tack vare gnaget). Så nu kör vi nu kör vi!

Ligger just nu i min säng och grindar lite smått och kollar över dagens utbud. 4 Allsvenska matcher idag och dagens bästa spel är på Hammarby mot Gefle till 1.67(nordicbet) övriga matcherna hoppar jag, kanske kan bli nåt chansbet vi får se.

Leeds möter Carlisle i kval till league 1, kan inte undgå att lägga in ett bet på det klassiska storlaget. C´MON LEEDS!

Hockey VM är kallt, men idag ger jag USA en slant mot våra trulsare till grannar Norge. Ryssland tar schweiz dock tycker jag att dom är lite luriga.

Nee det får räcka för idag, nu är det lunchdags!

puss


RSS 2.0