Uefa Cup + tennis

Lägger in en bet på Viking Stavanger mot Vetra Vilnius i UEFA cup kvalet. Spelar Viking -1,75 på pinnaclesports till oddset 1.99. Vetra vann första matchen 1-0 efter ett omdiskuterat mål i början av matchen. Viking dominerade sedan matchen utan att få någon utdelning.  Viking kommer göra allt för att ta sig till UEFA cupen som är klubbens stora mål den här säsongen. Tror de är rejält revanschsugna och vinner enkelt här.

Spelar även Murray till 1.42 @ betfair. Murray glödhet när han i förra veckan slog ut Djokovic (Murray föll i semi mot Nadal) ser lika stark ut nu. Tursunov är en bra motståndare som slagit ut både Gasquet (7-6, 6-0) och Safin (7-6, 6-4). Här tror jag dock det tar stopp för honom, Murray är formstark och jag tror han vinner i 2 raka.

Viking -1,75 till 1.99 @ pinnaclesports
Murray slår Tursunov 1.42 @ betfair

World Golf Championships - WGC - Bridgestone Invitational 2008

när henke ger smaskiga tennis tips så får jag passa på att ge er golf tips. Stor tävling som startar idag.
Medans tigern är skadad så får jag passa på att tippa på "nya tigern" Anthony Kim som var nära att vinna senast men fick nöja sig med en andra plats. Oddset på han denna gång är 19 ggr (Nordicbet),
Försöker alltid hitta högoddsare som har chansen och idag lägger jag på de här:

- Rutinerade Rocco Mediate 81ggr
- Martin Kaymer 67ggr
-
Retief Goosen 41ggr

Till sist tar vi Henrik Stenson bara för att ha en svensk att hålla på, dåligt odds på han dock (29ggr)

MVH Micke

Gulbis

Tror att den lovande letten Ernest Gulbis har bra chans mot James Blake. Gulbis är ett framtidsnamn men stor potential. Han har bra serv och grundslag, och han har vunnit deras enda tidigare möte (Franska öppna i år, 3-1 i set). Blake slår hårt men missar mycket. I sina bästa stunder är Blake en fantastisk spelare men spelkvaliten är skiftande. Han blev krossad av Kiefer i Toronto förra veckan 6-1, 6-2. Blake har hemmaplan men jag väljer ändå att lägga in en slant på Gulbis.

Spelar Gulbis till 2.60 @ pinnaclesports

Cincinnati Masters

Delar ut en varning för den långe och hårdservande kroaten Ivo Karlovic som imorgon möter världsettan Roger Federer. Federer som i förra veckans masterturnering i Toronto åkte mot fransmannen Gilles Simon ser ut att vara helt ur slag. Han hade stora bekymmer  i sin öppningsmatch i Cincinnati där han mycket knappt lyckades besegra Robby Ginepri (Ginepri ledde 1-0 i set och servade för matchen vid 6-5 i andra). Karlovic servar tungt och är ruskigt svår att bryta. Han besegrade i andra rundan den formstarke argentinaren Jose Acasuso (6-3, 7-6).

Inbördes statistik är 6-0 Federer där Karlovic endast lyckats knipa 2 set. 9 av de totalt 15 seten har dock gått till tiebreak. Federer måste spela bra för att vinna och han känns inte lika het som han brukar.

Jag spelar en liten bet på Karlovic som singel på betfair till 5.3.
Bäst odds just nu 5.5 @ Sportingbet.com

// Henke

BjudOdds igång igen!

Nu är det dags för en ny het spelsäsong!

efter en tids frånvaro så är det dags att peppa upp igen. det som är nytt nu är att jag har två nya sportsbetare som ska se till att kulorna ska flöda in. Mer info om dom kommer senare.

pga badvädret så blir det ingen analys idag utan vi återkommer snart.

ha det gött i solen! cyu soon

RSS 2.0